miercuri, 9 aprilie 2014

Videointerfoane - Siguranta pe care o simtiti in propria locuinta

Videointerfoane - Siguranta pe care o simtiti in propria locuinta sau chiar la birou depinde foarte mult de posibilitatea de a identifica vizitatorii cat mai repede. 
Acesta este unul din principalele motive pentru care sistemele de videointerfoane sunt atat de populare in ziua de azi. Posibilitatea de a vedea cine se afla in fata usii sau a portii casei dvs. si mai mult decat atat posibilitatea de a vorbi cu persoanele aflate inca in afara locuintei reprezinta unul din cele mai sigure moduri de a interactiona cu invitatii nepoftiti. 

Dupa cum bine se stie, spargerile si furturile din locuinte pornesc de la un simplu ciocanit in usa, iar prin instalarea sistemelor de videointerfoane puteti reduce la minim acest risc. Exista pe piata numeroase tipuri de videointerfoane destul de usor de instalat si operat. 
Printre acestea amintim posibilitatea montarii de videointerfoane in mod traditional cu monitorul fixat pe perete, dar si varianta unor videointerfoane cu monitoare ce va permit sa le asezati pe masa sub forma unei rame foto. De asemenea, modelele de videointerfoane cu monitoare cu touchscreen au inceput sa castige tot mai mult teren in locul celor cu butoane clasice. 
Pe langa acest aspect, mai merita mentionat si faptul ca in prezent exista o cerinta tot mai mare pentru videointerfoane hands-free, cele cu receptor nemaifiind la fel de populare ca in urma cu cativa ani. Instalarea kiturilor de videointerfoane va ajuta sa va continuati activitatile in care sunteti angrenati prin simpla apasare a unui buton prin care puteti fie sa vorbiti cu interlocutorul, fie sa deschideti usa / poarta. Totodata puteti apela la videointerfoane ce suporta montarea de monitoare aditionale, astfel ca puteti fixa cate un monitor in orice camera a locuintei doriti. Puteti opta pentru un videointerfon ce va permite adaugarea de pana la 4 monitoare aditionale, astfel incat oricunde v-ati afla in locuinta sa puteti vedea cine se afla la poarta fara a fi nevoie sa va deplasati efectiv pana la ea. 

Magazin online videointerfoane profesionale direct de la importator


Dimensiunile ecranului unui monitor pot varia de la 3.5" pana la 10". Cele mai raspandite monitoare pentru videointerfoane cu cele de 7" cu ecran color. In afara sistemelor de videointerfoane de tip vila de care am mentionat pana acum, mai exista varianta instalarii de videointerfoane de apartament cu vizor. 
Practic in locul vizorului puteti monta o camera provenita de la un astfel de videointerfon, iar de partea cealalta a usii puteti atasa monitorul, care spre deosebire de cele de vila, sunt de dimensiuni mai mici, de regula de 3.5". Persoanele care apeleaza la instalarea de videointerfoane se simt mult mai in siguranta cand se afla in interorul locuintei sau a locului de munca. Tinand cont ca expertii in securitate recomanda luarea unor masuri de securitate variate, videointerfoanele sunt considerate un plus, pe langa sistemele de alarma si sistemele de supraveghere.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu